Erdélyország az én hazám fesztivál 2010. július 2-4., Verőce, Csattogó-völgy
     
 
 
 
 
Kedves Barátaink!

   Örömmel számolunk be róla, hogy július második - igencsak forró - hétvégéjén sikeresen lezajlott az V. Erdélyország az én hazám világtalálkozó! A perzselő hőség ellenére szívet melengetően sokan érkeztek a Csattogó-völgybe, hogy a viszontlátás örömével együtt élvezzék a gazdag programot. Mint azt sokan tudják, a Pásztortűz Egyesületnek idén először nyílt alkalma megszervezni ezt a már nagy múltúnak tekinthető találkozót, éppen ezért számunkra amolyan vizsgafeladat is volt a rendezvény lebonyolítása.

  Úgy érezzük - és nem utolsó sorban a visszajelzések is azt igazolják - hogy a vizsgán jól megfeleltünk. A rövid felkészülési idő miatt ez korántsem volt egyszerű feladat, de a közös munka során nagyszerű csapat alakult ki, akikkel öröm volt dolgozni, és oly sok tapasztalatot szereztünk, amelyekre bizton támaszkodhatunk a jövőben.
Köszönettel tartozunk mindazoknak, akik első perctől fogva mellénk álltak, és támogattak bennünket. Nagyon sok tanácsot, bíztatást, segítséget kaptunk, amelyek nélkül valószínűleg csak botorkáltunk volna a nagy szervezés közepette. Köszönjük minden fellépőnek és résztvevőnek a közreműködését, különösen azokét, akik önzetlenül ajánlották fel részvételüket vagy munkájukat a cél érdekében!
Az elkövetkező hetek-hónapok az értékeléssel telnek majd: összegeznünk kell minden tapasztalatunkat. Ezért kérünk mindenkit, aki szívén viseli ezt a rendezvényt, hogy javaslataikkal, tanácsaikkal segítsék munkánkat! Szívesen fogadunk minden észrevételt, jó tanácsot, amely hozzásegít bennünket a találkozó színvonalának emeléséhez.
Kívánunk minden kedves Barátunknak jó pihenést, feltöltődést a nyáron - lehetőleg Erdélyben!


„. - nekünk kincsnél kedvesebb cél:
Látni téged, újultodban, Erdély!
Érted, hogy virulj, gyarapodva váltig:
Szívet és erőt áldozunk halálig.”

(Tompa László)

Nyárádszentlászló, 2011. júliusa

Ilyés Emese
Pásztortűz Egyesület
emese@erdelyorszag.hu


 

 
Erdélyt Járók Közhasznú Egyesület (EJKE)
 
Kiemelt internetes médiatámogatónk:
 
Erdély.ma
 
Letölthető bannereink: 214x200 pixel; 428x90 pixel
 
               
 
 
         

© 2011 www.erdelyhon.hu

Ön a  
-dik látogatónk