Nemzeti Erőforrás Minisztérium Belváros-Lipótváros

 
             
             

 

 

 

 

Csattogó-völgyi Üdülőházak

 

 

Bujdosó Székely Vendéglő

 

Magyar Világtalálkozó

 
 

 

EJKE

Gyepű Nemzeti Könyvesbolt

 
 
 

 

 

 

Erdélyi templomok

 
 
       
 
   
 
   
Főbb médiatámogatóink  
   

Duna Televízió

 
 
   

Háromszék

Erdely.ma

 

Háromszék

Erdély.ma

 
   
 
 

Wass Albert Emlékoldal

Wass Albert Emlékoldal

   
Szokolyai Híradó

Hargita Népe

Szokolyai Híradó
   

Elektro Signal Televízió

ES Televízió - Vác

Átalvető

   

Szabadidőkalauz

Tormay Cecile Kör

 

 

Plusz PortálCángó RádióKapu

 

 

 
Amerikai Magyarság
Panoráma - Amerika
   

Világ Magyarsága

Világ Magyarsága
Szék-Helyek
 

Kedves Leendő Partnerünk!

Örömmel adunk hírt, hogy 2013. június 28-30-án (péntek, szombat, vasárnap) megrendezésre kerül Verőcén - lassan hagyományt teremtve ezzel - az „Erdélyország az én hazám” elnevezésű háromnapos világtalálkozó.

A rendezvényt, amely a népek egymás melletti békés együttélésének a szimbólumát is jelképezi, családias hangulatban szervezzük a Dunakanyar egyik legszebb helyén, a Börzsöny lábánál fekvő Csattogó-völgyben. 64 programmal ismerkedhetnek meg kedves látogatóink: Erdély múltjával, jelenével és jövőképével, olyan emberek meghívásával fűszerezve ezt, kikre nemzetünk polgárai méltán büszkék lehetnek tetteik alapján.

A könnyed szórakozás, kulináris élvezetek mellett lesz konferencia, tartalmas előadássorozat is. Többet a rendezvényről honlapunkon - www.erdelyhon.hu  -, vagy a szervezőkön keresztül tudhat meg! A világtalálkozó főszervezője a Budapesti Székely Kör Alapítványa.

Mivel a rendezvény alulról szerveződő és a gazdasági helyzet sem kedvező mostanság, ezért támogatás vonatkozásában is számítunk az adakozókra, hisz nem kis összegbe kerül a Világtalálkozó megvalósítása. Személyes felkeresést is vállalva hiszem, hogy igaz partneri kapcsolat jöhet létre egyének, civil szerveződések, vállalkozások és a világtalálkozó eszmeiségét magáénak érző szervezők között.

A Budapesti Székely Kör Alapítványának a fesztivál rendezésére elkülönített számlaszámára várjuk a fiskális hozzájárulásokat: - OTP Bank 11712004-20338077. Mivel az Alapítvány közhasznú tevékenységet folytat, az adójóváírás igazolására jogosult az APEH engedélyével - APEH Főv. Ig. 71205918491992. 03. 04. sz.

Előre is köszönöm a gyümölcsöző partneri kapcsolat érdekében történő tevékeny részvételét és támogatását a sikeres világtalálkozó lebonyolítása érdekében!

Bárminemű felvilágosítás tekintetében a főszervező és szervezőbizottság tagjai készséggel állnak rendelkezésére! Szívesen fogadunk ötleteket, javaslatokat!

"Fél világot is bejárhatod, más ember földjén testvértelen leszel s elfúj a szél, mint kósza őszi lombot, ha nemzetedről megfeledkezel."

(Wass Albert)

Tábori üdvözlettel: Gaál István, a világtalálkozó alapítója

 
         
copyright by www.erdelyhon.hu