Kedves Leendő Partnerünk!

     Örömmel adunk hírt, hogy 2010. július 2-4-én (péntek, szombat, vasárnap) megrendezésre kerül Verőcén - lassan hagyományt teremtve ezzel - az "Erdélyország az én hazám" elnevezésű három napos világtalálkozó.
A rendezvény, amely a népek egymás melletti békés együttélésének a szimbólumát is jelképezi családias hangulatban fog lezajlani a Dunakanyar egyik legszebb helyén a Börzsöny lábánál fekvő Csattogó-völgyben. 64 programmal fogjuk megismertetni kedves látogatóinkat Erdély múltjával, jelenével és jövőképével, oly emberek meghívásával fűszerezve ezt, kikre nemzetünk összes polgára méltán büszke lehet tetteik alapján. A könnyed szórakozás, kulináris élvezetek mellett azért lesz konferencia, tartalmas előadás sorozat is. Többet a rendezvényről honlapunkon - www.erdelyhon.hu  -, vagy a szervezőkön keresztül lehet megtudni! A világtalálkozó lebonyolítója a Budapesti Székely Kör Alapítványa, valamint a Báthory István Magyar Lengyel Kulturális Egyesület. Hírvivéshez a Magyarságszolgálati Alapítvány társult.

     Mivel a rendezvény alulról szerveződő és bizony a gazdasági helyzet sem kedvező mostanság, emiatt nincs igazán szponzorunk, ezért támogatás vonatkozásában is számítunk az adakozókra, hisz nem kis összegbe kerül a megvalósítás. Személyes felkeresést is vállalva hiszem, hogy igaz partneri kapcsolat jöhet létre egyének, civil szerveződések, vállalkozások és a világtalálkozó eszmeiségét magáénak érző szervezők között. A Budapesti Székely Kör Alapítványának a fesztivál rendezésére elkülönített számlaszám lett biztosítva, ahova a fiskális hozzájárulásokat várjuk - OTP Bank 11712004-20338077. Mivel az Alapítvány közhasznú tevékenységet folytat, az adójóváírás igazolására jogosult az APEH engedélyével -APEH Főv. Ig. 71205918491992.03.04. sz.

Előre is köszönöm a partneri kapcsolat létrejövését a sikeres világtalálkozó lebonyolítása érdekében!
Bárminemű felvilágosítás tekintetében a főszervező és szervezői csapata készséggel áll rendelkezésre!  Szívesen veszünk ötleteket, javaslatokat!

 "Fél világot is bejárhatod, más ember földjén testvértelen leszel
s elfúj a szél, mint kósza őszi lombot, ha nemzetedről megfeledkezel."
(Wass Albert)

Tábori üdvözlettel: Gaál István főszervező

Elérhetőség:

Mobil: +36-70-9469121 (Gaál István főszervező)
E-mail: erdelyhon@yahoo.com
Cím: Budapesti Székely Kör Alapítványa 1052 Budapest
Semmelweis u. 1-3. III.e.

 
 
 
 
 
 
         

copyright by www.erdelyhon.hu